Wrappingfolier til bilindpakning.

Filter
 • Oracal 975BR - Brushed

  Oracal 975BR - Brushed (5)

  Oracal 975BR - Brushed er specialfremstillet til indpakning af dele til biler og andre køretøjer, en såkaldt tuningsfilm som er ideel til sidespejle og deslige. Folien er ikke beregnet til en komplet bilindpakning, men kun til dele. Meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmepistol.
 • Oracal 975CA - Carbon Folie (Kulfiber-look)

  Oracal 975CA - Carbon Folie (Kulfiber-look) (4)

  Oracal 975Ca Carbon Look. Selvklæbende kvalitets carbon look folie (kulfiber). Til udendørs og indendørs opgaver. Kan let klippes i med en saks eller skæres ud med en hobbykniv. De viste farver og billeder er vejledende!
 • Oracal 970RA - Premium Special Effect

  Oracal 970RA - Premium Special Effect (10)

  Oracal 970RA - Premium Special Effect er en selvklæbende indpakningsfolie til carwrap, bilindpakning eller anden indpakningsopgave. Oracal 970RA er specialfremstillet til indpakning af biler. Folien er meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmepistol. Oracal's Rapid Air teknologi gør at folien er let at montere uden at efterlade luftbobler.
 • Oracal 970RA Premium Shift Effect

  Oracal 970RA Premium Shift Effect (3)

  Oracal 970 Premium Shift Effect. Wrappingfolie i Premium kvalitet med Shift Effect (skifter farve i sollyset). Specielt udviklet til den komplette bilwrapping. Kan også med fordel bruges på marinefartøjer da folien er saltvandsresistent. Indpakningsfolie med en unik skiftende nuance effekt, hvor farveændringerne skifter afhængigt af lys og hvilken vinkel man iagttager folien.
 • Oracal 970RA Mat

  Oracal 970RA Mat (6)

  Oracal 970RA Wrappingfolie (mat), er en selvklæbende indpakningsfolie til carwrap, bilindpakning eller anden indpakningsopgave. Oracal's wrappingfolie er specialfremstillet til indpakning af biler. Folien er meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmpistol. Oracal 970RA har et beskyttende lag, som gør folien meget slidstærk.