Chrom/Guld folie – Oracal 351 blank skiltefolie. En tynd selvklæbende folie som kan bruges til skilte og udskæring af tekst eller andet grafik med en midlertidig levetid. Vælg chrom eller guld overflade. Folien kan anvendes meget kreativt, men ikke som et spejl.

Oracal 351 skiltefolie er en blank polyesterfolie med forholdsvis kort levetid. Folien er UV-stabil og gennemfarvet. God til tekster og udskåret grafik. Bruges også i hobby eller kunst. Folien kan bruges i skæreplotter, klippes eller skæres men kan ikke strækkes ved at varme den op med en varmepistol. Folien bliver let ridset og er meget tynd, så det anbefales at der ved montage bruges applikations-tape som også findes på shoppen.

Klæberen er klar så folien kan monteres spejlvendt på en rude. Dog vil glansen blive sløret pga. limen. Folien er permanent klæbende med en levetid på op til 12 mdr. Vi anbefaler ikke at bruge folien i det maritime miljø pga. holdbarheden.
Både våd- og tørmontering er muligt. Folien er meget tynd, den afmonteres lettest ved at varme den op med en varmepistol, så slipper limen bedre.

Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com

 

Filter