Fluorescerende folie Oracal 6510 er også kaldt neon folie. Det er en selvklæbende til udendørs og indendørs opgaver. Den blanke overflade afgiver en “neonglød” som er svær at gengive på billeder på nettet. Enkelte kalder også folien for selvlysende folie. Gløden aftager dog langsomt efter et års tid og folien bør da udskiftes for at få gløden tilbage.  Oracal neonfolie bruges bl.a til ambulancer og udrykningskøretøjer, men også på følgebiler eller til numre til racerbiler i motorsport. Oracal 6510 kan også bruges som blikfang til messer eller i design og kunst. Farvene popper for vildt. Folien kan skæres i en skæreplotter eller med en hobbykniv. Klip stykker ud med en saks og slip fantasien løs.

Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com

Farveoversigt

Filter