Oracal 631 mat skiltefolie
er også kaldt messefolie. En selvklæbende folie som kan bruges til skilte og udskæring af tekst eller andet grafik. Stort udvalg af flotte farver, der kan anvendes meget kreativt. De viste farver og billeder er vejledende!

Oracal 631 skiltefolie er en mat og blød PVC folie med stor ydeevne. Folien er UV-stabil og gennemfarvet. Perfekt til tekster og udskåret grafik. Bruges også i hobby eller kunst. Folien kan bruges i skæreplotter, klippes eller skæres . Det er også muligt at lægge folien sammen i flere farver ved brug af applikations-tape som også findes på shoppen . De kreative muligheder er næsten uendelige. Klæberen er klar så folien kan monteres spejlvendt på en rude og stadig holde farven. Folien er semipermanent klæbende med en levetid på op til 3 år.

Oracal 631 er ideel til indendørs opgaver, som wallstickers eller eller anden farveskift. Den bruges også til messer da den semipermanente klæber gør afmontering lettere. Folien afmonteres forholdsvis let uden limrestser. Også velegnet til vinduer, tekster eller andet kreativt der kræver en farvet folie.

Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com

Farveoversigt

Filter