Selvklæbende folie til vinduer

Transparent folie Oracal 8300 er selvklæbende transparent farvet folie som kan bruges til farvning af glas, ruder eller udskæring af tekst eller andet grafik. Lysskilte, neonskilte eller reklame. Stort udvalg af mange flotte farver, der kan anvendes meget kreativt.

Oracal 8300 er en blød PVC folie med stor ydeevne. Folien er UV-stabil og transparent farvet. Perfekt til belyste tegn eller bogstaver. Bruges også på glasoverflader. Folien kan bruges i skæreplotter, klippes eller skæres og kan strækkes en smule ved at varme den op med en varmepistol. Det er også muligt at lægge folien i flere lag og derved skabe andre nuancer og farver end dem der findes i farvekortet. De kreative muligheder er næsten uendelige. Klæberen er transparent, men ikke helt glasklar. Folien er permanent klæbende med en levetid på op til 5 år.

Både våd- og tørmontering er muligt. Folien afmonteres ved at varme den op med en varmepistol, så slipper limen bedre. Transparent folie Oracal 8300 er ideel til neonskilte og alle bagbelyste reklameskilte. Også velegnet til vinduer, tekster eller andet kreativt der kræver en transparent farvet folie. Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com

Farveoversigt

Filter