Vinduesfolie – Frosted/Sandblæst – Materings folie. Oracal 8510.

Selvklæbende folie til vinduer. Med denne sandblæste kvalitets folie fra Oracal, er det let at sløre sine vinduer for nysgerrige blikke.

Oracal 8510 Vinduesfolie er en mat og blød PVC folie med stor ydeevne. Folien er UV-stabil. Perfekt til at sløre vinduer eller lave “sandblæst” grafik. tekster eller logoer på glas. Bruges også i hobby eller kunst. Folien kan bruges i skæreplotter, klippes eller skæres og kan strækkes en smule ved at varme den op med en varmepistol. Det er også muligt at skære folien i streger montere dem sammen ved brug af applikations-tape som også findes på shoppen . De kreative muligheder er næsten uendelige. Denne højkvalitetsfolie tilbyder en elegant sandblæst finish Klæberen er klar så folien monteres indvendig, men kan også monteres udendørs. Folien er permanent klæbende med en levetid på op til 7 år.

Både våd- og tørmontering er muligt, vådmontering foretrækkes for det bedste resultat på ruder, da det er lettere at montere uden luftbobler.
Folien afmonteres ved at varme den op med en varmepistol, så slipper limen bedre. Også velegnet til vinduer, tekster eller andet kreativt der skaber opmærksomhed. Kan også bruges i kontormiljøer eller som afskærmning f.eks. på toiletvinduer. Denne folie er perfekt til vinduer, døre, skillevægge og meget mere. Oracal 8510 folien giver fremragende lysdiffusion, hvilket skaber privatliv og blødgør naturligt lysindfald uden at ofre æstetikken

Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com
Filter