Oracal 651 blank skiltefolie. Selvklæbende folie som kan bruges til skilte og udskæring af tekst eller andet grafik. Stort udvalg af flotte farver, der kan anvendes meget kreativt. De viste farver og billeder er vejledende!

Oracal 651 skiltefolie er en blank og blød PVC folie med stor ydeevne. Folien er UV-stabil og gennemfarvet. Perfekt til tekster og udskåret grafik. Bruges også i hobby eller kunst. Folien kan bruges i skæreplotter, klippes eller skæres og kan strækkes en smule ved at varme den op med en varmepistol. Det er også muligt at lægge folien sammen i flere farver ved brug af applikations-tape som også findes på shoppen . De kreative muligheder er næsten uendelige. Klæberen er klar så folien kan monteres spejlvendt på en rude og stadig holde farven. Folien er permanent klæbende med en levetid på op til 5 år.

Både våd- og tørmontering er muligt. Folien afmonteres ved at varme den op med en varmepistol, så slipper limen bedre. Oracal 651 er ideel til skilte, biler, varevogne mm. også til både, da folien kan tåle saltvand. Også velegnet til vinduer, tekster eller andet kreativt der kræver en farvet folie.

Folien sælges i 3 forskellige rullebredder: 31 cm, 63 cm og 126 cm ruller. 1 stk. i kurven svarer til løbende 1 meter i den valgte rullebredde. Køber man flere meter, i samme farve, vil disse altid blive leveret i ét stykke (op til 50 meter). Med mindre andet aftales.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com

Farveoversigt

Filter