Wrappingfolie til bilindpakning Oracal. Selvklæbende folie til bilens overflader – gør det selv-bilindpakning. skift farve på hjelmen, taget eller hele bilen. Brug folien til at lave flotte detaljer på bil, mc, knallert eller noget hel andet.  Oracal wrapfolie er med Rapid air teknologi, som gør det meget lettere at montere luftboblefri. Folien kan strækkes og formes ved at varme med en varmepistol. Så man kan pakke stort set alt ind.

Kan man selv pakke en bil ind? Det kræver øvelse at få det bedste resultat, men med Oracal wrapping folie er man hjulpet godt på vej. Med det rigtige monteringsværktøj, en varmepistol og masser af tålmodighed, er det muligt at skifte farve på mange ting. Der findes wrappingkurser man kan deltage i, endda mesterskaber. Der er masser af “how to do” på youtube osv. Så det er bare at komme i gang med at wrappe.

Oracal wrapfolie leveres på ruller i 152 cm bredde. Der bruges normalt 12-15 meter til en hel bil, alt efter størrelsen på bilen og hvor meget der kræver et par forsøg. Se vores store udvalg af folie til bilen herunder, og bestil online.

Forvent 2-5 dages leveringstid, med mindre du hører andet. Men bliv ikke overrasket hvis du har pakken allerede i morgen.

Producentens hjemmeside: www.orafol.com
 • Oracal 975BR - Brushed

  Oracal 975BR - Brushed (5)

  Oracal 975BR - Brushed er specialfremstillet til indpakning af dele til biler og andre køretøjer, en såkaldt tuningsfilm som er ideel til sidespejle og deslige. Folien er ikke beregnet til en komplet bilindpakning, men kun til dele. Meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmepistol.
 • Oracal 975CA - Carbon Folie (Kulfiber-look)

  Oracal 975CA - Carbon Folie (Kulfiber-look) (4)

  Oracal 975Ca Carbon Look. Selvklæbende kvalitets carbon look folie (kulfiber). Til udendørs og indendørs opgaver. Kan let klippes i med en saks eller skæres ud med en hobbykniv. De viste farver og billeder er vejledende!
 • Oracal 970RA - Premium Special Effect

  Oracal 970RA - Premium Special Effect (10)

  Oracal 970RA - Premium Special Effect er en selvklæbende indpakningsfolie til carwrap, bilindpakning eller anden indpakningsopgave. Oracal 970RA er specialfremstillet til indpakning af biler. Folien er meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmepistol. Oracal's Rapid Air teknologi gør at folien er let at montere uden at efterlade luftbobler.
 • Oracal 970RA Premium Shift Effect

  Oracal 970RA Premium Shift Effect (3)

  Oracal 970 Premium Shift Effect. Wrappingfolie i Premium kvalitet med Shift Effect (skifter farve i sollyset). Specielt udviklet til den komplette bilwrapping. Kan også med fordel bruges på marinefartøjer da folien er saltvandsresistent. Indpakningsfolie med en unik skiftende nuance effekt, hvor farveændringerne skifter afhængigt af lys og hvilken vinkel man iagttager folien.
 • Oracal 970RA Mat

  Oracal 970RA Mat (6)

  Oracal 970RA Wrappingfolie (mat), er en selvklæbende indpakningsfolie til carwrap, bilindpakning eller anden indpakningsopgave. Oracal's wrappingfolie er specialfremstillet til indpakning af biler. Folien er meget elastisk når den bliver tilført varme fra en varmpistol. Oracal 970RA har et beskyttende lag, som gør folien meget slidstærk.